Select Page

Najbolja poslovna škola u Hrvatskoj

Najbolja poslovna škola u Hrvatskoj. ZSEM je jedini AACSB akreditiran fakultet u Hrvatskoj, a u kategoriji Eduniversalove 4 Palme za izvrsnost i značajan međunarodni utjecaj najbolji je u Hrvatskoj.

Više...

ZŠEM jedini u Hrvatskoj dobio Eduniversalove 4 Palme za izvrsnost

ZŠEM jedini u Hrvatskoj dobio Eduniversalove 4 Palme za izvrsnost. Eduniversal je na konvenciji održanoj u listopadu 2015. godine na Harvardu ZŠEM-u dodijelio nagradu u kategoriji 4 Palme za izvrsnost top poslovnih škola sa značajnim međunarodnim utjecajem.

Više...

Prijamni ispit – 15.7.2016.

Prijave za preddiplomske studijske programe Zagrebačke skole ekonomije i managementa su u tijeku, prijavite se ovdje. Studij se upisuje na temelju prijamnog ispita koji se održava 15. srpnja.

Više...

Prijemni ispit - 15.7.2016. Do prijemnog još:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prijave za preddiplomske studijske programe Zagrebačke skole ekonomije i managementa su u tijeku

Obrazac za prijavu
Alumni

ZŠEM zajednica

ZŠEM-ova zajednica danas broji preko 1500 alumnija koji grade karijeru kao uspješni menadžeri ili poduzetnici. Poveži se i podijeli svoje iskustvo ili savjet.

 

Diplomski studij

Produbi svoja znanja i vještine na diplomskom studiju ZŠEM-a, uči od vrhunskih međunarodnih i domaćih stručnjaka te se ciljano poveži s kolegama iz prakse.

 

Ostani u kontaktu

Ostani u vezi sa svojim kolegama i profesorima nakon diplome jer kontakti stečeni tokom studija mogu biti iznimno vrijedni u izgradnji tvoje karijere.

Budući studenti

Zašto upisati ZŠEM?

Jedini u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi imamo prestižnu AACSB akreditaciju, najšire mogućnosti međunarodne razmjene i sustavnu pomoć pri zapošljavanju.

 

Posjeti ZŠEM

Upoznaj kampus, profesore i način rada. Doživi kako je biti student na najboljoj hrvatskoj poslovnoj školi prema rangiranju uglednog Eduniversala.

 

Upiši se!

Postani ZŠEM-ovac, studiraj u međunarodnom okruženju po akreditiranom programu koji je kvalitetom u rangu s najboljim svjetskim poslovnim školama.

ZŠEM-ovci

Planiraj karijeru

Tražiš li stručnu praksu, stalni ili povremeni posao, ili pak dodatnu edukaciju kod pisanja životopisa i motivacijskih pisama, obrati se za pomoć Career centru.

 

Međunarodna razmjena

Provedi semestar ili godinu dana na jednom od 100 partnerskih sveuči- lišta diljem svijeta. Informiraj se o razmjeni i Erasmus stipendijama u Međunarodnom uredu.

 

Oglasna ploča

Provjeri današnja događanja na kampusu na oglasnoj ploči svojeg Blackboarda. Tamo ćeš također naći sve ostale važne obavijesti.a

Za roditelje

Priznanja

Kvaliteta ZŠEM-ovog programa priznata je ne samo u Hrvatskoj već i u svijetu, kroz prestižnu AACSB akreditaciju, a programe je kao najbolje rangirao i ugledni Eduniversal.

 

Zapošljavanje

Više od 70 posto naših diplomanata zaposli se već četiri mjeseca nakon diplome, a pomoć pri zapošljavanju tokom i nakon studija osigurava ZŠEM-ov Career centar.

 

Individualni pristup

Kroz male nastavne grupe, brojna savjetovanja, mentorstva i praktične projekte, naše studente usmjeravamo prema aktivnostima koje će iskoristiti njihov puni potencijal

VIJESTI

Na ZŠEM-u svečano dodijeljene stipendije Zaklade Ivane Hodak

Na ZŠEM-u svečano dodijeljene stipendije Zaklade Ivane Hodak Stipendije Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa je upriličeno svečano potpisivanje ugovora novih stipendista Zaklade Ivane Hodak....
Više...

ZŠEM na Harvardu, jedini u Hrvatskoj, dobio Eduniversalove 4 Palme za izvrsnost

ZŠEM na Harvardu, jedini u Hrvatskoj, dobio Eduniversalove 4 Palme za izvrsnost Eduniversalovo rangiranje Eduniversal je na konvenciji održanoj u listopadu 2015. godine na Harvardu ZŠEM-u dodijelio...
Više...

Predavač ZŠEM-a na Princetonu s ovogodišnjim dobitnikom Nobela za ekonomiju

Predavač ZŠEM-a na Princetonu s ovogodišnjim dobitnikom Nobela za ekonomiju Konferencija na Princetonu Dejan Kovač, predavač na Katedri za ekonomiju, trenutno se nalazi na studijskom boravku na...
Više...

Čestitke Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu na AACSB akreditaciji

Čestitke Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu na AACSB akreditaciji AACSB akreditacija Upućujemo iskrene čestitke Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu (EFSA) na netom postignutoj...
Više...

ZŠEM-ovka Matea Hanžek proglašena najboljim studentom na Fakultetu za turizam Sveučilišta Edinburgh Napier

ZŠEM-ovka Matea Hanžek proglašena najboljim studentom na Fakultetu za turizam Sveučilišta Edinburgh Napier Alumni uspjeh Naša nova asistentica na Katedri za marketing i komunikacije, Matea Hanžek,...
Više...

KALENDAR DOGAĐANJA

june 2016

ZŠEM-ov program Summer School

ZŠEM PROMO VIDEO