Select Page

Alumni Ambassador Program

 Po uzoru na svjetske poslovne škole, Zagrebačka škola ekonomije i managementa pokrenula je ZŠEM Alumni Ambassador Program namijenjen svim ZŠEM Alumnijima, a posebno onima koji žive, studiraju i/ili rade u inozemstvu.

Vjerujemo da se s veseljem prisjećate iskustva iz studentskih klupa i iskustva studiranja na ZŠEM-u koje je u velikoj mjeri utjecalo na vaš profesionalni razvoj i oblikovalo vas u profesionalca koji ste danas. Brojni alumni izjasnili su se kako je upravo ZŠEM odigrao ključnu ulogu u njihovom karijernom putu te kako su uz pomoć profesora te brojnih mogućnosti koje nudi ZŠEM, dobili priliku krenuti putem koji im se ranije činio nedostižnim te oblikovati svoj profesionalni identitet baš onako kako su željeli.

Pozivamo vas da se uključite u ZŠEM Alumni Ambassador Program te da nam pomognete u širenju svijesti o ZŠEM-u izvan Hrvatske.

Putem ovog programa možete:

  • predstaviti ZŠEM na sajmovima u inozemstvu,
  • promovirati ZŠEM putem društvenih mreža,
  • steći nova poznanstva,
  • proširiti mrežu postojećih kontakata
  • razvijati svoje prezentacijske, komunikacijske i organizacijske vještine

Kao ZŠEM Ambassador ostvarujete i brojne dodatne pogodnosti, ekskluzivne ulaznice na razne događaje, programe i svečanosti te mogućnost putovanja kao predstavnik ZŠEM-a.

 

Ukoliko želite pridonijeti prepoznatljivosti ZŠEM-a u svijetu te svoje iskustvo studiranja podijeliti sa drugima, javite nam se za više informacija na e-mail .

SUDIONICI 11. STUDENT FUTURE DAY

 

 

Mediacor-Zagreb

Platinum Invest  Zagreb Croatia

MEDIJSKI POKROVITELJI 11. STUDENT FUTURE DAY

Platinum Invest Zagreb Croatia

InBar-Magazin

Mediacor-Zagreb

styria-logo

Studentski-Lider-klub

Zaposlena-br160

POKROVITELJI 11. STUDENT FUTURE DAY

Danas su studenti s profesoricom Anom Mihaljević u sklopu kolegija "Fondovi Europske unije i upravljanje projektima" posjetili tvrtku Sense Consulting, jednu od najuspješnijih hrvatskih tvrtki za poslovno savjetovanje i fondove Europske unije. Prilikom posjete toplo su ih primili te održali prigodna predavanja direktor tvrtke Vedran Antoljak te Bojan Radović, Ivor Bokun i Antonio Ursić, koji su studentima približili različite aspekte prijavljivanja i upravljanja projektima, kao i odgovarali na brojna pitanja studenata o posebnostima konzultantskog posla. ... više..manje..

View on Facebook

Pratite nas na Twitteru

Apply for the best negotiations program this summer - August 20-28, 2017!
More info: https://t.co/UtFwBuy5SV
#summerschool #zsem #summer

Win an exclusive invite to The New Europe Business Forum 2017 and a #scholarship at @ZSEM_Zagreb! https://t.co/3gcz4EvFEQ

Studenti ZŠEM-a u posjeti Europskom parlamentu https://t.co/K6GSyPLFwK .@dubravkasuica @Agencija_HINA @HDZ001 @ZSEM_Zagreb

Load More...

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori