Select Page

Najbitnija nam je dobrobit naših studenata i sve što radimo uvijek je usmjereno ka postizanju najboljeg za naše studente. A jedna od najboljih stvari koje možemo poduzeti jest povezivanje studenata s poslovnom zajednicom. Zato je i pokrenuta studentska inicijativa godišnjeg okupljanja poslodavaca i ZŠEM-ovaca – već kultni SFD kojega ove godine organiziramo 25.4. Prema predviđanjima, bit će to najveći i najraznovrsniji sajam poslova do sada.

Student Future Day (SFD) je tradicionalni jednodnevni događaj koji okuplja veliki broj vodećih tvrtki u Hrvatskoj i studente ZŠEM-a pri završetku studija koji će uskoro postati vrijedan kapital na tržištu rada. To je medijski popraćen događaj kojeg su pokrenuli studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa  s ciljem predstavljanja ZŠEM-a i njegovih studenata poslovnim subjektima koji djeluju u Hrvatskoj. S vremenom je ovaj projekt nadrastao predstavljanje i pretvorio se u jedan od najkvalitetnijih i najefikasnijih kanala regrutacije kandidata za povremene i stalne poslove te stručne prakse u najprestižnijim kompanijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Nema veće kompanije u Hrvatskoj u kojoj nije zaposlen barem jedan ZŠEM-ovac, a naši alumni rade ili su na praksi u 25 zemalja diljem svijeta.

KARIJERE ZŠEM-ovaca

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori