Select Page

U razdoblju od 24. srpnja do 15. kolovoza molimo kandidate zainteresirane za upis da ispune prijavu za željeni studij ovdje. 
Djelatnici Zagrebačke škole ekonomije i managementa koristit će zajednički odmor u navedenom razdoblju.
Na sve upite poslane e-mailom i prijave za studij nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem vremenskom roku. 

Ljeto na ZŠEM-u bit će radno, iskorišteno za modernizaciju kampusa.
Ljetne mjesece iskoristit ćemo za uređenje kampusa ZŠEM-a. U 2017. godini odvojili smo sredstva za uređenje naših prostora te smo za studente ZŠEM-a osigurali 70 novih računala, novi klimatizacijski sustav u svim dvoranama, renoviramo sanitarne prostore i uređujemo parkiralište. Kako bi studenti u novo uređenim prostorima mogli nesmetano učiti, istraživati i razvijati se postavili smo i novi wifi sustav s bržim podatkovnim prometom.

Kontinuirano unapređenje poslovnih procesa i uređenje kampusa radi se kako bi se studenti i dalje osjećali ugodno studirajući na najboljoj poslovnoj školi u Hrvatskoj.

Svim studentima i prijateljima škole želimo ugodan ljetni odmor!

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori