Select Page

međunarodni studentiOd upisa prve generacije studenata, od 2002. godine, ZŠEM kontunirano razvija kolegije i studije na engleskom jeziku. Trenutno izvodimo dva preddiplomska studija u cjelosti na engleskom jeziku, studij ekonomije i managementa i studij poslovne matematike i ekonomije, te cijeli MBA program s 12 koncentracija. Uz moderne nastavne metode i AACSB akreditaciju kvalitetu ZŠEM-a potvrđuju i 1493 studenta koji su do sada kroz program razmjene studenata dio svog studija proveli na ZŠEM-u.

Ponosni smo što možemo objaviti da ZŠEM svake godine privlači sve veći broj međunarodnih studenata iz cijeloga svijeta te u rujnu ove godine očekujemo 156 studenata iz 25 zemalja koji govore 22 strana jezika.

Ako i ti želiš studirati u međunarodnom okruženju u centru Zagreba, otići na međunarodnu razmjenu i obogatiti svoje studentsko iskustvo odaberi studij Zagrebačke škole ekonomije i managementa na engleskom jeziku i prijavi se za prijami ispit 13. srpnja.

Posjeti http://www.zsem.hr/en/undergraduate-programs/ i saznaj više o našim studijima.

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori