Select Page

ZŠEM Poslovna akademija u sklopu Zagrebačke škole ekonomije i managementa organizira razne stručne seminare, treninge, programe i konferencije iz različitih područja poslovanja kao što su: marketing, management, financije, računovodstvo.

Programi su namijenjeni poslovnoj zajednici u Hrvatskoj i regiji.
U vremenu brzih promjena i izazova koje donosi globalizacija, cijeloživotno obrazovanje je postalo imperativ. Naše otvorene seminare je pohađalo više od 3.000 managera iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Programi su organizirani prema modelu najboljih svjetskih poslovnih škola te pružaju suvremena znanja i vještine koje se mogu steći u vrhunskim američkim i europskim poslovnim školama. Predavači su sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa, jedine poslovne škole u Hrvatskoj koja je akreditirana od strane prestižne međunarodne AACSB organizacije. AACSB akreditacija je garancija kvalitete i izvrnosti u obrazovanju, a njome se može pohvaliti samo 5% poslovnih škola u svijetu među kojima su Harvard, Yale, Stanford i mnoga druga.

ZŠEM surađuje s više od stotinu sveučilišta i poslovnih škola u svijetu (npr. University of Michigan Ross Business School, SDA Bocconi i dr.) s višegodišnjim iskustvom.
Programi se održavaju na hrvatskom ili engleskom jeziku kroz interaktivni rad profesora i polaznika i brojne studije slučaja i raspravu.

 Osnovne vrijednosti obrazovanja ZŠEM Poslovne Akademije

• suvremena znanja i vještine,
• kvalitetni predavači s dugogodišnjim iskustvom u akademskom radu i radu s poslovn zajednicom,
• optimalne skupine polaznika (10-30, ovisno o programu) kako bi se postigao maksimalni učinak seminara,
• moderno opremljene učionice sa suvremenim nastavnim pomagalima,
• E-učenje korištenjem Blackboard platforme,
• suradnja s vrhunskim sveučilištima i poslovnim školama (University of Michigan Ross Business School, SDA Bocconi, John Carroll University, itd.),
• najbolja ekonomska stručna literatura,
• potvrda o uspješnom završetku programa,
• međunarodno “umrežavanje” sudionika,
• profesionalna organizacija programa i usredotočenost na zadovoljstvo klijenata.

Newsletter

ZŠEM Poslovna akademija Vam predstavlja seminare koje ćemo održati u rujnu.
Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na mail: info@zsemacademy.hr ili posjetite našu web stranicu: https://lnkd.in/dc4Qy9Z
... više..manje..

View on Facebook

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori