Select Page

Već više od deset godina, Zagrebačka škola ekonomije i managementa obrazuje buduće hrvatske poslovne lidere, ekonomske stručnjake i inovativne poduzetnike. S više od tisuću petsto diplomanata, oko 150 predavača te 1200 studenata, ZŠEM je najveća privatna ustanova za visoko obrazovanje u Hrvatskoj. AACSB akreditacija, stečena 2013. godine uvrstila je ZŠEM u zajednicu pet posto (5%) najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu. Sama akreditacija predstavlja potvrdu pozicije ZŠEM-a kao vodeće poslovne škole u Hrvatskoj.

Dobivanje akreditacije rezultat je temeljitog rada, unapređenja studijskih programa i usluga koje pružamo svojim studentima. Studentima AACSB akreditacija garantira prepoznatljivost diplome širom svijeta i otvaranje brojnih vrata prilikom nastavka obrazovanja i zapošljavanja. Eduniversal, francuski portal koji prema rigoroznim standardima ocjenjuje kvalitetu poslovnih škola u svijetu, već je osmu godinu za redom proglasio ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj. A od ove godine Eduniversal je proglasio ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj sa značajnim međunarodnim utjecajem i dodijelio joj nagradu 4 Palme. O našoj izvrsnosti govore i podaci o zapošljavanju: naime, čak 94% ZŠEM-ovih diplomanata u ovim kriznim vremenima pronalazi zaposlenje unutar godine dana nakon diplome.

Kao jedina poslovna škola u Hrvatskoj s Career centrom, uredom zaduženim za pomaganje prilikom pronalaska zaposlenja, aktivno pomažemo našim studentima kako bi se pripremili za tržište rada. ZŠEM-ov Međunarodni ured kontinuirano radi na proširivanju mreže od 120 poslovnih škola i ekonomskih fakulteta diljem svijeta. Svake godine čak 17% ZŠEM-ovih studenata se uputi na studentsku razmjenu u inozemstvo na neka od najboljih svjetskih poslovnih škola, pri čemu ne plaćaju dodatnu školarinu. Neki nastavljaju školovanje u inozemstvu ili pak na našim diplomskim studijima, MBA smjerovima koje je Eduniversal svrstao u prvih sto i prvih dvjesto najboljih na svijetu. Naši profesori su priznati i poznati hrvatski poslovni i ekonomski stručnjaci. Mnogi od njih su obrazovani u inozemstvu. Povoljan omjer student-profesor omogućuje osobniji pristup obrazovanju svakog studenta.

Predavači su pristupačni i uvijek dostupni. Naši studenti su kreativni, inovativni, ambiciozni, energični. Oni su buduće nade hrvatskog gospodarstva, oni putuju svijetom na studentske razmjene i osvajaju brojne nagrade na natjecanjima. Prakse odrađuju u nekim od najvećih i najcjenjenijih hrvatskih i svjetskih tvrtki, gdje redovito primaju ponude za stalno zaposlenje. Zagrebačka škola ekonomije i managementa jedina je poslovna škola u Hrvatskoj koja vam može ponuditi vrhunsko obrazovno iskustvo koja će vas ne samo pripremiti za poslovni svijet, već ponuditi dodatne aktivnosti i usluge koje će obogatiti vaš studentski život.

Povodom tjedna novca Akademija Zagrebačke burze organizirala je financijski kviz na kojem su sudjelovali naši ZŠEM-ovci. 😊 #GlobalMoneyWeek ... više..manje..

[TJEDAN NOVCA] Tijekom tjedna novca već nekoliko godina organiziramo mali kviz poznavanja burzovnih...

View on Facebook

Pratite nas na Twitteru

Apply for the best negotiations program this summer - August 20-28, 2017!
More info: https://t.co/UtFwBuy5SV
#summerschool #zsem #summer

Win an exclusive invite to The New Europe Business Forum 2017 and a #scholarship at @ZSEM_Zagreb! https://t.co/3gcz4EvFEQ

Studenti ZŠEM-a u posjeti Europskom parlamentu https://t.co/K6GSyPLFwK .@dubravkasuica @Agencija_HINA @HDZ001 @ZSEM_Zagreb

Load More...
Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori