Select Page

Već više od deset godina, Zagrebačka škola ekonomije i managementa obrazuje buduće hrvatske poslovne lidere, ekonomske stručnjake i inovativne poduzetnike. S više od tisuću petsto diplomanata, oko 150 predavača te 1200 studenata, ZŠEM je najveća privatna ustanova za visoko obrazovanje u Hrvatskoj. AACSB akreditacija, stečena 2013. godine uvrstila je ZŠEM u zajednicu pet posto (5%) najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu. Sama akreditacija predstavlja potvrdu pozicije ZŠEM-a kao vodeće poslovne škole u Hrvatskoj.

Dobivanje akreditacije rezultat je temeljitog rada, unapređenja studijskih programa i usluga koje pružamo svojim studentima. Studentima AACSB akreditacija garantira prepoznatljivost diplome širom svijeta i otvaranje brojnih vrata prilikom nastavka obrazovanja i zapošljavanja. Eduniversal, francuski portal koji prema rigoroznim standardima ocjenjuje kvalitetu poslovnih škola u svijetu, već je osmu godinu za redom proglasio ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj. A od ove godine Eduniversal je proglasio ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj sa značajnim međunarodnim utjecajem i dodijelio joj nagradu 4 Palme. O našoj izvrsnosti govore i podaci o zapošljavanju: naime, čak 94% ZŠEM-ovih diplomanata u ovim kriznim vremenima pronalazi zaposlenje unutar godine dana nakon diplome.

Kao jedina poslovna škola u Hrvatskoj s Career centrom, uredom zaduženim za pomaganje prilikom pronalaska zaposlenja, aktivno pomažemo našim studentima kako bi se pripremili za tržište rada. ZŠEM-ov Međunarodni ured kontinuirano radi na proširivanju mreže od 120 poslovnih škola i ekonomskih fakulteta diljem svijeta. Svake godine čak 17% ZŠEM-ovih studenata se uputi na studentsku razmjenu u inozemstvo na neka od najboljih svjetskih poslovnih škola, pri čemu ne plaćaju dodatnu školarinu. Neki nastavljaju školovanje u inozemstvu ili pak na našim diplomskim studijima, MBA smjerovima koje je Eduniversal svrstao u prvih sto i prvih dvjesto najboljih na svijetu. Naši profesori su priznati i poznati hrvatski poslovni i ekonomski stručnjaci. Mnogi od njih su obrazovani u inozemstvu. Povoljan omjer student-profesor omogućuje osobniji pristup obrazovanju svakog studenta.

Predavači su pristupačni i uvijek dostupni. Naši studenti su kreativni, inovativni, ambiciozni, energični. Oni su buduće nade hrvatskog gospodarstva, oni putuju svijetom na studentske razmjene i osvajaju brojne nagrade na natjecanjima. Prakse odrađuju u nekim od najvećih i najcjenjenijih hrvatskih i svjetskih tvrtki, gdje redovito primaju ponude za stalno zaposlenje. Zagrebačka škola ekonomije i managementa jedina je poslovna škola u Hrvatskoj koja vam može ponuditi vrhunsko obrazovno iskustvo koja će vas ne samo pripremiti za poslovni svijet, već ponuditi dodatne aktivnosti i usluge koje će obogatiti vaš studentski život.

Share This