Select Page

Đuro Njavro

Dragi posjetitelji,

dobrodošli na internetske stranice Zagrebačke škole ekonomije i managementa, prve AACSB akreditirane poslovne škole u Hrvatskoj i najbolje hrvatske poslovne škole po rangiranju Eduniversala. Na našim stranicama možete saznati sve o našim programima, o svim pogodnostima studiranja na ZŠEM-u, svim uslugama koje nudimo te o nastavnom i nenastavnom kadru. Isto tako, ako imate ikakvih pitanja, preko ove stranice možete kontaktirati naše ljubazno osoblje koje vam uvijek stoji na raspolaganju. U proteklih desetak godina, na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa diplomiralo je više od dvije tisuće studenata, koji sada rade u najvećim i najcjenjenijim tvrtkama i institucijama kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Čak 94% naših studenata pronalazi zaposlenje tijekom studija i do godine dana po diplomiranju i to zahvaljujući djelovanju našeg Career centra, koji aktivno pomaže studentima pri pronalaženju zaposlenja. Zagrebačka škola ekonomije i managementa je međunarodno orijentirana škola. S potpisanim ugovorima suradnje s više od stotinu svjetskih poslovnih škola i ekonomskih fakulteta, naši studenti imaju mogućnost odlaska na studijsku razmjenu na svaki kontinent i to bez plaćanja dodatne školarine. Ponosni smo što 17% naših studenata koristi ovu mogućnost koja im uvelike koristi u daljnjem obrazovanju kao i u pronalaženju zaposlenja. ZŠEM svake godine ugošćuje sve veći broj međunarodnih studenata, a od osnutka do danas na ZŠEM-u je studiralo više od tisuću stranih studenata sa 51 sveučilišta diljem svijeta.

Ako ste u potrazi za jedinstvenim obrazovnim iskustvom, kojim ćete steći znanje i vještine koje su potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa je idealan odabir. Uz male studentske grupe i uz veliku akademsku i administrativnu podršku, možemo jamčiti osobni i suvremeni pristup obrazovanju svakom našem studentu. Pozivam vas da krenete u virtualnu šetnju našom internetskom stranicom na kojoj ćete zasigurno naći sve potrebne informacije kako biste započeli svjetsku karijeru na najboljoj poslovnoj školi u Hrvatskoj. 

Srdačno,

Dr. sc. Đuro Njavro Dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa

Danas su studenti s profesoricom Anom Mihaljević u sklopu kolegija "Fondovi Europske unije i upravljanje projektima" posjetili tvrtku Sense Consulting, jednu od najuspješnijih hrvatskih tvrtki za poslovno savjetovanje i fondove Europske unije. Prilikom posjete toplo su ih primili te održali prigodna predavanja direktor tvrtke Vedran Antoljak te Bojan Radović, Ivor Bokun i Antonio Ursić, koji su studentima približili različite aspekte prijavljivanja i upravljanja projektima, kao i odgovarali na brojna pitanja studenata o posebnostima konzultantskog posla. ... više..manje..

View on Facebook

Pratite nas na Twitteru

Apply for the best negotiations program this summer - August 20-28, 2017!
More info: https://t.co/UtFwBuy5SV
#summerschool #zsem #summer

Win an exclusive invite to The New Europe Business Forum 2017 and a #scholarship at @ZSEM_Zagreb! https://t.co/3gcz4EvFEQ

Studenti ZŠEM-a u posjeti Europskom parlamentu https://t.co/K6GSyPLFwK .@dubravkasuica @Agencija_HINA @HDZ001 @ZSEM_Zagreb

Load More...
Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori