Select Page

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gotovo svakodnevno odgovaramo na pozive roditelja i razgovaramo s njima o životu na ZŠEM-u. Naime, i roditelji naših studenata igraju važnu ulogu u životu naše zajednice i uvijek su dobrodošli na događajima ZŠEM-a. Isto tako, mi razumijemo kako odluka o tome kome prepustiti obrazovanje djece nije nimalo jednostavna.

Danas, imati diplomu nije više dovoljno. Poslodavci zahtijevaju sve više i više od svojih zaposlenika: iskustvo rada u stranoj zemlji, poznavanje više stranih jezika, specijalizirano znanje, sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima, itd. Upravo iz tog razloga, svaki aspekt života na ZŠEM-u je osmišljen kako bi vašoj djeci pomogao uspostaviti dobre temelje za karijeru.

Danas su studenti s profesoricom Anom Mihaljević u sklopu kolegija "Fondovi Europske unije i upravljanje projektima" posjetili tvrtku Sense Consulting, jednu od najuspješnijih hrvatskih tvrtki za poslovno savjetovanje i fondove Europske unije. Prilikom posjete toplo su ih primili te održali prigodna predavanja direktor tvrtke Vedran Antoljak te Bojan Radović, Ivor Bokun i Antonio Ursić, koji su studentima približili različite aspekte prijavljivanja i upravljanja projektima, kao i odgovarali na brojna pitanja studenata o posebnostima konzultantskog posla. ... više..manje..

View on Facebook

Apply for the best negotiations program this summer - August 20-28, 2017!
More info: https://t.co/UtFwBuy5SV
#summerschool #zsem #summer

Win an exclusive invite to The New Europe Business Forum 2017 and a #scholarship at @ZSEM_Zagreb! https://t.co/3gcz4EvFEQ

Studenti ZŠEM-a u posjeti Europskom parlamentu https://t.co/K6GSyPLFwK .@dubravkasuica @Agencija_HINA @HDZ001 @ZSEM_Zagreb

Load More...

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori