Select Page

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gotovo svakodnevno odgovaramo na pozive roditelja i razgovaramo s njima o životu na ZŠEM-u. Naime, i roditelji naših studenata igraju važnu ulogu u životu naše zajednice i uvijek su dobrodošli na događajima ZŠEM-a. Isto tako, mi razumijemo kako odluka o tome kome prepustiti obrazovanje djece nije nimalo jednostavna.

Danas, imati diplomu nije više dovoljno. Poslodavci zahtijevaju sve više i više od svojih zaposlenika: iskustvo rada u stranoj zemlji, poznavanje više stranih jezika, specijalizirano znanje, sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima, itd. Upravo iz tog razloga, svaki aspekt života na ZŠEM-u je osmišljen kako bi vašoj djeci pomogao uspostaviti dobre temelje za karijeru.

Everything is ready for the 12th Student Future Day! #zsem #CareerFair

Dođi na Student Future day @ZSEM_Zagreb i upoznaj budućeg poslodvca! https://t.co/8r5M7ohU9C

.@ZSEM_Zagreb organizira Student Future Day, mjesto susreta poslodavaca i studenata! https://t.co/9FGKN9SdkS

Load More...

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori