Select Page

Preddiplomski studiji

240 ECTS

O Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa

Zagrebačka škola ekonomije i managementa obrazuje buduće hrvatske poslovne lidere, ekonomske stručnjake i inovativne poduzetnike. S više od dvije tisuće diplomanata, oko 150 predavača te 1200 studenata, ZŠEM je najveća privatna institucija za visoko obrazovanje u Hrvatskoj. AACSB akreditacija, stečena 2013. godine uvrstila je ZŠEM u zajednicu 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu. Sama akreditacija predstavlja potvrdu pozicije ZŠEM-a kao vodeće poslovne škole u Hrvatskoj.

Preddiplomski studiji na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa:

Prilikom odabira studija tražila sam najbolju poslovnu školu u Hrvatskoj. Uvjerila sam se u to zbog rada u malim grupama i dobivenog znanja koje nam prenose vrhunski predavači. Uz to imamo i mogućnost odlaska na međunarodnu razmjenu na neka od partnerskih sveučilišta diljem svijeta, te stjecanja radnog iskustva kroz stručne prakse.

Martina Jergović

Smjer poslovnog prava i ekonomije odličan je izbor jer spaja dva vrlo dinamična i zanimljiva područja. S obzirom na to da se u današnjem poslovnom svijetu sve vise traže interdisciplinarne vještine i znanja smatram da je odabir studija poslovnog prava i ekonomije izvrstan izbor za mene.

Janko Brlečić

Odabrala sam ZŠEM zbog svih dodatnih mogućnosti koje Škola pruža. Pristup prema studentima je individualan, radi se u malim grupama što omogućuje puno brže napredovanje. Oduševljena sam studijem jer pruža spoj poslovne matematike i ekonomije na engleskom jeziku. Moji dojmovi su odlični, jako sam zadovoljna i veselim se daljem studiranju i vremenu koje ću uložiti u buduće znanje.

Mia Barbara Lacković

Završio sam opću gimnaziju u Zagrebu. Roditelji su mi još od osnovne škole govorili da je ZŠEM među glavnim izborima za nastavak obrazovanja nakon srednje škole, a upravo se to i dogodilo nakon maturiranja. ZŠEM je došao do mene i mojih roditeljima preko puno preporuka od mnogih prijatelja. Individualniji pristup studentu dok studira, izvrsni profesori s puno iskustva, mogućnost razmjene po gotovo svim kontinentima te sjajne i međunarodno priznate akreditacije su glavni razlozi što je ZŠEM bio i ostao moj pravi izbor. Već na prvoj godini se priključujem Studentskom financijskom i investicijskom klubu koji održava sjajne suradnje s prestižnim financijskim institucijama u Hrvatskoj, a sljedeće akademske godine postajem predsjednik istog kluba. Također, na drugoj godini sam se zaposlio u odjelu Marketinga ZŠEM-a te sam odradio praksu u NEXT J.E., prvoj konzultanskoj studentskoj udruzi u Hrvatskoj, a igrao sam košarku i rukomet za ZŠEM. Trenutno sam na trećoj godini te planiram otići na razmjenu sljedeće godine i odraditi još praksa i poslova u području koje će me najviše zanimati, a ako je suditi po dosadašnjem iskustvu i znanju stečenom na ZŠEM-u, izuzetno sam optimističan.

Donat Šušak

U četvrtom razredu srednje škole glavna odluka bila je koji ću fakultet upisati. Od puno ponuđenih izbora najteža odluka je bila za koji se fakultet odlučiti. Imala sam razne želje ali ni u jednu nisam bila u potpunosti sigurna. Prijatelji i roditelji su mi predložili Zagrebačku školu ekonomije i managementa. Razmišljala sam i istraživala koliko je ZŠEM cijenjen i kvalitetan. Nakon što sam se detaljno raspitala odlučila sam upisati ZŠEM. Nisam ni zamišljala da ću se kao osoba i načinom razmišljanja u potpunosti promijeniti na bolje. Naravno, to dolazi i sa odrastanjem ali i pogledi na svijet okruženja u kojemu se nalazite imaju velik utjecaj na vas. Kada dijelite klupu s kolegama koji ima isti cilj u životu kao i vi, onda se truditi biti bolji od onoga što u tom trenutku već jeste. Od prilika koje su mi već pružene kao što su rad u Marketingu, rad na Summer Schoolu i Student Future Day na ZŠEM-u samo su neke od prilika koje sam uspjela iskusiti u četiri godine svog studija. Nadam se da će se moje sadašnje želje ostvariti jer sam sada u potpunosti sigurna u njih!

Margareta Lisak

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori