Select Page

Dani otvorenih vrata preddiplomskih studija

Dani otvorenih vrata

ZŠEM organizira Dane otvorenih vrata preddiplomskih studija. Pozivamo vas da posjetite Školu, upoznajte se s našim studijskim programima, predavačima, načinom rada te aktivnostima ZŠEM-a. Na jednom mjestu dobit ćete sve informacije o međunarodno priznatom studiju te saznati zašto je ZŠEM jedina AACSB akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj.

Dani otvorenih vrata održavaju se:

  • 11. srpanj – Prezentacija o studijskom programu održat će se u dvorani Seat s početkom u 16 sati

Prijavi se za prezentaciju na danima otvorenih vrata

9 + 12 =

Zagrebačka škola ekonomije i managementa
Jordanovac 110, Zagreb

Marija PerićMarija Perić, MBA
Voditeljica marketinga
E-mail: marija.peric@zsem.hr
Telefon: +385 1 2354 070

Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Zagrebačka škola ekonomije  i managementa
Jordanovac 110, Zagreb

Marija Perić, MBA
E-mail: marija.peric@zsem.hr
Telefon; 01 2354 070 

Na Danima otvorenih vrata predstavljamo: 

Prilikom odabira studija tražila sam najbolju poslovnu školu u Hrvatskoj. Uvjerila sam se u to zbog rada u malim grupama i dobivenog znanja koje nam prenose vrhunski predavači. Uz to imamo i mogućnost odlaska na međunarodnu razmjenu na neka od partnerskih sveučilišta diljem svijeta, te stjecanja radnog iskustva kroz stručne prakse.

Martina Jergović

Smjer poslovnog prava i ekonomije odličan je izbor jer spaja dva vrlo dinamična i zanimljiva područja. S obzirom na to da se u današnjem poslovnom svijetu sve vise traže interdisciplinarne vještine i znanja smatram da je odabir studija poslovnog prava i ekonomije izvrstan izbor za mene.

Janko Brlečić

Odabrala sam ZŠEM zbog svih dodatnih mogućnosti koje Škola pruža. Pristup prema studentima je individualan, radi se u malim grupama što omogućuje puno brže napredovanje. Oduševljena sam studijem jer pruža spoj poslovne matematike i ekonomije na engleskom jeziku. Moji dojmovi su odlični, jako sam zadovoljna i veselim se daljem studiranju i vremenu koje ću uložiti u buduće znanje.

Mia Barbara Lacković

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori