Select Page

Pronalaženje stručne prakse ili internshipa na danima karijera na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa

Stručna praksa

Jedna od nastavnih obaveza je i provođenje Studentske prakse u ljetnim mjesecima nakon druge i treće godine studija, u trajanju od četiri tjedna (najmanje 160 radnih sati). Tvrtku u kojoj student želi odraditi praksu može pronaći osobno ili uz pomoć Career centra ZŠEM-a.

Obrazovni cilj i svrha redefiniranja stručne prakse: Priprema i osposobljavanje studenata/ica za situacije praktičnog djelovanja te nagrađivanje od posloprimca (tvrtke) u obliku financijskog honorara kojeg određuje poslodavac.

Obrazovni ishodi: praktično iskustvo kroz studentski rad te upoznavanje studenata s trendovima i strategijom poslovanja. Stjecanje, ovladavanje i primjena potrebnih znanja i profesionalnih vještina te radnih navika.

Internship

Postoji također mogućnost odlaska u inozemstvo, što čini konkurentsku prednost svakog studenta. Stručne prakse u inozemstvu najčešće su u trajanju od tri mjeseca do čak godinu dana, te su odlično iskustvo za kasnije stalno zaposlenje. U potpunosti su prilagođeni međunarodnim studentima završnih godina, apsolventima i diplomantima kao prvo radno iskustvo te pružaju brojne mogućnosti za profesionalno usavršavanje. I ove godine za studente pripremljene su brojne mogućnosti, ponude za praksama u inozemstvu, konzultacije i radionice unutar rada Career centra.

Preuzmite potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi

 

SUDIONICI 11. STUDENT FUTURE DAY

 

 

Mediacor-Zagreb

Platinum Invest  Zagreb Croatia

MEDIJSKI POKROVITELJI 11. STUDENT FUTURE DAY

Platinum Invest Zagreb Croatia

InBar-Magazin

Mediacor-Zagreb

styria-logo

Studentski-Lider-klub

Zaposlena-br160

POKROVITELJI 11. STUDENT FUTURE DAY

Pratite nas na Twitteru

Everything is ready for the 12th Student Future Day! #zsem #CareerFair

Dođi na Student Future day @ZSEM_Zagreb i upoznaj budućeg poslodvca! https://t.co/8r5M7ohU9C

.@ZSEM_Zagreb organizira Student Future Day, mjesto susreta poslodavaca i studenata! https://t.co/9FGKN9SdkS

Load More...

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori