Select Page

Znanost i istraživanje

intelektualni doprinosi

Intelektualni doprinosi

 

Intelektualni doprinosi

Zagrebačka škola ekonomije i managementa kontinuirano ulaže u usavršavanje naših predavača koji objavljuju znanstvene, stručne i nastavne radove, sudjeluju na konferencijama, radionicama, stručnim skupovima i projektima u zemlji i inozemstvu. Naši predavači daju vidljiv doprinos akademskoj zajednici, ne samo na ZŠEM-u već i na globalnoj razini, na što ukazuju i imena svjetskog značaja koja su zajedno s našim predavačima koautori radova značajnih za globalno visokoškolsko obrazovanje. Radovi naših predavača proglašeni su i najboljim radovima na međunarodnim konferencijama, što također  potvrđuje kvalitetu istraživačkog rada.

Katedra za ekonomiju

Katedra za financije

Katedra za ICT

Katedra za management

Katedra za marketing i komunikacije

Katedra za matematiku i statistiku

Katedra za pravo

Katedra za računovodstvo

Katedra za strane jezike

Estudia tu Maestría en Croacia 🇭🇷
Echa un vistazo a los programas de #beca que tenemos para @ZSEM_Zagreb https://t.co/SCUnbgDhR2

Yesterday #Infobip participated in 12th Student future day at Zagreb School of Economics and Management (@ZSEM_Zagreb). 🎓

Everything is ready for the 12th Student Future Day! #zsem #CareerFair

Load More...

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori