Select Page

Znanost i istraživanje

intelektualni doprinosi

Intelektualni doprinosi

 

Intelektualni doprinosi

Zagrebačka škola ekonomije i managementa kontinuirano ulaže u usavršavanje naših predavača koji objavljuju znanstvene, stručne i nastavne radove, sudjeluju na konferencijama, radionicama, stručnim skupovima i projektima u zemlji i inozemstvu. Naši predavači daju vidljiv doprinos akademskoj zajednici, ne samo na ZŠEM-u već i na globalnoj razini, na što ukazuju i imena svjetskog značaja koja su zajedno s našim predavačima koautori radova značajnih za globalno visokoškolsko obrazovanje. Radovi naših predavača proglašeni su i najboljim radovima na međunarodnim konferencijama, što također  potvrđuje kvalitetu istraživačkog rada.

Katedra za ekonomiju

Katedra za financije

Katedra za ICT

Katedra za management

Katedra za marketing i komunikacije

Katedra za matematiku i statistiku

Katedra za pravo

Katedra za računovodstvo

Katedra za strane jezike

Povodom tjedna novca Akademija Zagrebačke burze organizirala je financijski kviz na kojem su sudjelovali naši ZŠEM-ovci. 😊 #GlobalMoneyWeek ... više..manje..

[TJEDAN NOVCA] Tijekom tjedna novca već nekoliko godina organiziramo mali kviz poznavanja burzovnih...

View on Facebook

Apply for the best negotiations program this summer - August 20-28, 2017!
More info: https://t.co/UtFwBuy5SV
#summerschool #zsem #summer

Win an exclusive invite to The New Europe Business Forum 2017 and a #scholarship at @ZSEM_Zagreb! https://t.co/3gcz4EvFEQ

Studenti ZŠEM-a u posjeti Europskom parlamentu https://t.co/K6GSyPLFwK .@dubravkasuica @Agencija_HINA @HDZ001 @ZSEM_Zagreb

Load More...

Share This

Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na korištenje kolačića. više informacija

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Zatvori