Alan Đurić - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Alan Đurić

Alan Đurić osnivač je kompanije Wire Swiss GmbH u kojoj je glavni tehnološki direktor. Gospodin Đurić bio je suosnivač Telio Holding ASA (sada NextGenTel Holding ASA) 2004. godine i bio je njegov glavni tehnološki direktor do 1. siječnja 2013. Bio je privremeni glavni izvršni direktor NextGenTel Holding ASA od 11. siječnja 2007. do travnja 2007. Bio je rani pionir VoIP-a te ima gotovo desetljeće iskustva u VoIP-u i aktivnih doprinosa kroz svoj razvoj i standardizaciju kao koautor i / ili suradnik na brojnim IETF, ETSI i ITU standardima.

Pored svog rada na standardizaciji, kao programer i viši arhitekt sustava u Ericssonu, služio je u ranom postavljanju i razvoju nekih od najvećih VoIP mreža poput Deltathreea. Gospodin Đurić u tvrtki Global IP Sound bio je stariji arhitekt sustava, gdje je ulagao napore u standardizaciju i bio odgovoran za iLBC (internetski kodek s niskom brzinom prijenosa), IETF i CableLabs standardni kodek za VoIP.

Služi kao direktor Sipfoundry.org. Gospodin Đurić je član Savjetodavnog odbora u XTEN-u. Član je savjetodavnog odbora Kayote Networks, Inc. i CounterPath Corporation. Bio je član savjetodavnog odbora XConnect Global Networks Ltd. Gospodin Đurić je često govornik na industrijskim konferencijama i radionicama.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista