O projektu - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

O projektu

ZŠEM alumni projekt inicijativa je nas alumna koji vjerujemo da možemo stvoriti snažnu i aktivnu zajednicu koja će poticati uspjehe i zajedničku suradnju svih nas, alumna ZŠEM-a. Od 2002. godine na ZŠEM-u je diplomiralo preko 2400 studenata, a njih 1200 još uvijek studira i uskoro će postati dio naše alumni zajednice. Uz dobru volju, predstavnici svake generacije, okupili bismo kolege iz naše generacije na zanimljivim događanjima tijekom godine kako bismo razmjenjivali iskustva, ideje, te se povezivali i kao prijatelji i kao potencijalni poslovni partneri. To je jedinstvena prilika gdje možemo steći nova, vrijedna poznanstva iz mlađih i starijih generacija, a osvježiti prijateljstva iz naše generacije.

Praćenje uspjeha alumna svake generacije i održavanje kontakta, povezivanje alumna s trenutnim studentima,  mentoriranje ZŠEM studenata, alumni – gosti predavači na ZŠEM-u, pomoć alumnima koji imaju vlastite tvrtke u promociji, stažiranje studenata u start-up tvrtkama alumna – samo su neke od ideja za koje mislimo da bi bile vrijedne i korisne svima nama alumnima.

Ideja je da se okupljamo na već postojećim događanjima poput konferencija, predavanja, after work party-a, ZŠEM Bala, ali i da zajedno stvorimo nove tradicije poput sportskih turnira, Alumni bruncha, ali i upoznavanja s mladim snagama  ZŠEM-a, trenutnim studentima na Student Future Day.

Nadamo se da ćeš uvidjeti prednosti aktivne alumni zajednice i pridružiti nam se u izgradnji neprocjenjive mreže ZŠEM-ovaca.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista