26th Annual Global Finance Conference - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Povratak

05.06.2019. 09:00 – 07.06.2019. 17:00   |   ZŠEM

26th Annual Global Finance Conference

Global Finance Conference međunarodna je konferencija u organizaciji  Globalne financijske udruge i Zagrebačke škole ekonomije i managementa  koja će se održati na ZŠEM-u 5.-7. Lipnja 2019.

Globalna financijska konferencija pruža priliku polaznicima da steknu uvid u teme kao što su raspodjela imovine / suvereni fondovi / hedge fondovi / ETF-ovi / SWF-ovi, računovodstvo / pitanja revizije i oporezivanja, bankarstva i financijskih usluga / investicijsko bankarstvo, Blockchain, Cryptocurrencies , E-financije, Crowdfunding, Cyber Security i Global Finance & Banking, Derivativni / financijski inženjering i još mnoge druge.

Globalna financijska udruga je neprofitna organizacija te ujedno mreža akademskih krugova i zajednica koje pružaju financijske usluge širom svijeta. Misija Globalne financijske konferencije i udruge je poticanje rasprave, razmjene ideja, širenje i unapređenje obrazovanja, učenja i rada globalne financijske ekonomije putem foruma za financijske stručnjake.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti na konferenciji svjetskog ugleda i sudjelovati u raspravama o najrelevantnijim financijskim temama sadašnjice.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista