Prvi put u Hrvatskoj održan potpuno online prijamni ispit! - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Povratak

Prvi put u Hrvatskoj održan potpuno online prijamni ispit!

ZŠEM je u subotu 18.04. prvi puta u Hrvatskoj organizirao i proveo potpuno ONLINE prijamni ispit. Prijamni ispit prošao je iznimno uspješno, bez tehničkih poteškoća, kašnjenja ili odgoda. U korak s tehnologijama, apsolutno smo se prilagodili današnjoj situaciji te omogućili maturantima pisanje prijamnog ispita prema planu. Svjesni smo da je prilagodljivost fakulteta sada presudna, stoga je i 30 profesora ZŠEM-a bilo na raspolaganju kandidatima kako bi sve prošlo besprijekorno.

Organizirani prijamni ispit sadržavao je sve elemente koje inače sadržavaju prijamni ispiti na ZŠEM-u: test iz matematike, test iz engleskog jezika, esej i intervju te test opće informiranosti za kandidate studija Poslovnog prava i ekonomije i Poslovne matematike i ekonomije.

Kandidati su ispunjavanjem ankete pokazali kako im je važno postojanje online mogućnosti studiranja, svidio im se online prijamni ispit te su upoznati s činjenicom kako je ZSEM prvi organizirao neometano održavanje online nastave.

Dok su kandidati bili na prijamnom ispitu, naši prodekani, tajnik i direktor družili su se s roditeljima online te su odgovarali na njihova pitanja.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista