PRILIKA ZA POSAO: Svjetski poznata investicijska banka Morgan Stanley posjećuje ZŠEM 04.11.2015. - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Povratak

PRILIKA ZA POSAO: Svjetski poznata investicijska banka Morgan Stanley posjećuje ZŠEM 04.11.2015.

 

Predstavnici vodeće svjetske investicijske banke Morgan Stanley, iz ureda u Budimpešti, dolaze na ZŠEM u potrazi za mladim, talentiranim i uspješnim studentima i diplomantima koji žele svoju karijeru razvijati u investicijskom bankarstvu.

Nude velik broj mogućnosti, a vi im se imate priliku osobno predstaviti na intervjuima koji će se održati u srijedu, 04.11. u prostorima ZŠEM-a te poslušati predstavljanje  ove vodeće investicijske banke te njihovih Odjela financija i Odjela rizika.

Ukoliko želite slušati uvodno predavanje i predstavljanje  investicijske banke te saznati kako izgleda posao u Morgan Stanleyju, svoj dolazak potvrdite na [email protected]je do 01.11. Predavanje će se održati u 04.11. u 10.00 sati u dvorani Tokić.

Želite pristupiti intervju za praksu ili posao u Morgan Stanleyju? Detalje o prijavi pročitajte na LinkedIn grupi ZSEM Career Center Students ili na blackboardu.

 

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista