Radical Collaboration - Jim Tamm - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Povratak

23.03.2018. 10:00 – 23.03.2018. 14:00   |   ZŠEM, dvorana Antun Bauer

Radical Collaboration – Jim Tamm

Želite li povećati dobit svoje tvrtke u sljedećih 10 godina gotovo 700%? Želite li povećati radnu snagu za više od 200%? A želite li imati zadovoljne i produktivne zaposlenike koji sretni dolaze na posao i koji zajedno stvaraju vrhunske rezultate?

Onda ćete sigurno htjeti naučiti što je to Radical Collaboration® i upoznati Jima Tamma.

Jim Tamm uspostavlja suradnju u najizazovnijim uvjetima i stvara rezultate. Radi to u NASI, u američkim školskim distriktima i mnogobrojnim organizacijama diljem svijeta.

Radical Collaboration® je metoda izgradnje i održavanja dugotrajnih produktivnih odnosa uz povećanje Vaših sposobnosti pregovaranja i zastupanja vlastitih interesa u svakodnevnim okolnostima kao i u sukobima. Suradnja na svim razinama.

Na našem tržištu trenutno je prisutno dosta alata koje koriste tvrtke, HR menadžeri, psiholozi i coachevi u upravljanju timovima i na povećanju produktivnosti unutar svojih tvrtki. Postaje sve veći izazov izabrati ono što donosi mjerljive rezultate koji se mogu sustavno pratiti u svakoj organizaciji.

Kako to sve izgleda u stvarnom životu saznajte od Jim Tamma, autora Radical Collaboration® metode, bivšeg suca i stručnjaka za izgradnju suradničkog okruženja na radnom mjestu, s 40 godina iskustva u rješavanju sukoba. Jim je trenutno profesor na Međunarodnom menadžerskom programu Stockholmske škole za ekonomiju, dio je Upravnog programa za upravljanje pri NASA-i, te Leadership Akademije kalifornijskog sveučilišta u Santa Cruzu i Wallenberg instituta u Švedskoj.
Njegova baza klijenata raspona je od Ujedinjenih Naroda, NASA-e, Toyote, Boeinga, US vojske i mornarice do financijskih institucija i farmaceutskih kompanija.

Web registraciju možete napraviti ovdje.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista