Margareta Jurčić, mag.oec. - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Povratak

Margareta Jurčić, mag.oec.

Margareta Jurčić, mag.oec. je predavač na Katedri za financije i računovodstvo, te akademski tajnik MBA Korporativne financije i Računovodstvo, revizija i porezi.

Diplomski studij završila je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu – smjer Računovodstvo i revizija, stekavši naziv magistra ekonomije s temom diplomskog rada Specifičnosti računovodstva obrtnika u ugostiteljskoj djelatnosti. Preddiplomski studij Poslovne ekonomije završila je također na Ekonomskom fakultetu Zagreb.

2019. stekla je nastavničke kompetencije kroz Program Psihološko-pedagoškog obrazovanja na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u  Zagrebu.

Od 2013. do 2018. godine radila je kao instruktor u Štreberaj podukama, centru za grupne instrukcije specijaliziranom za studente ekonomskih fakulteta na kolegijima Upravljačko i Financijsko računovodstvo, gdje je sudjelovala i na projektu izrade web platforme za pomoć u učenju.

U lipnju 2016. pokrenula je vlastiti računovodstveni servis. Kao vanjski suradnik predavač radila je u Edukacentru i Algebri na programima za stručno osposobljavanje za Knjigovođu i Samostalnog knjigovođu, te održavala razne seminare iz područja računovodstva. Radila je i kao IT konzultant za Datalab, multinacionalnu kompaniju sa sjedištem u Ljubljani na razvoju ERP sustava Pantheon gdje je stekla dva certifikata – Pantheon plaće & Kadrovi i putni nalozi.

Na ZŠEM-u je sudjelovala u provedbi projekta „Business Mathematics and Computer Science – razvoj diplomskog studija“ kao asistent voditelja projekta, a trenutno radi na projektu „Stručne prakse – Nove tehnologije – Sigurnija budućnost“ za razvoj, unaprijeđenje i provedbu stručne prakse u visokom obrazovanju, također u ulozi asistenta voditelja projekta.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista