Davor Luksic - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Davor Luksic

Od kraja 2011. godine, Davor Lukšić izvršni je predsjednik nadzornog odbora Jadranskih luksuznih hotela, Plava Laguna Grupe i Excelsa kompanija za nekretnine, ugostiteljstvo i nekretnine sa sjedištem u Hrvatskoj i dio Grupe Lukšić. Također je predsjednik Upravnog odbora Radian Investment Management AIFM, investicijskog fonda sa sjedištem u Luksemburgu te predsjednik upravnog odbora Arena Invest S.a.r.l, fonda za nekretnine sa sjedištem u Luksemburgu.

U svojoj ulozi predsjednika, gospodin Lukšić nadgleda rad i upravljanje 28 hotela, 11 apartmanskih kompleksa, 9 kampova, kao i portfelj komercijalnih nekretnina koji se sastoji od 18 nekretnina, uključujući dubrovačku žičaru. S ukupnim krevetnim kapacitetom od preko 45.000 i prihodima većim od 250 milijuna USD, Lukšić Group Hrvatska jedan je od najvećih i najprofitabilnijih aktera u turističkom sektoru u Hrvatskoj.

Rođen u Santiago de Chileu, pohađao je Babson College u Bostonu, MA (2002-2006), gdje je diplomirao na poslovnom upravljanju (poduzetništvo, ekonomija i financije).

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista