Ivan Bartulović - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Ivan Bartulović

Ivan Bartulović rođen je 1981. godine. Diplomirao je poslovnu ekonomiju 2004., a magistrirao financijski menadžment 2008. na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Splitu. Školovanje nastavlja u inozemstvu. MBA studij završava 2016. na HHL Leipzig Graduate School of Management u Njemačkoj te iste godine i EADA Business School u Španjolskoj. Tijekom MBA-a studirao je i na Georgetown University (2016.) u SAD-u te Lingnan University u Kini. Dodatno se usavršavao na Harvard Business School (2014.) na kojoj je specijalizirao područja upravljanja poslovnim transformacijama.

Karijeru je 2004. godine započeo na poslovima financijskog savjetovanja u Privrednoj banci Zagreb, članici INTESA SANPAOLO BANK Grupe. Od 2010. godine bio je član Uprave i izvršni direktor za strateško upravljanje ljudskim potencijalima u CEMEX grupi, za njihove operacije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji.

Od 2016. godine do dolaska u HT bio je u A1 Grupi kao član Leadership tima i glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije za poslovne segmente u Hrvatskoj i Makedoniji.

Nadzorni odbor HT-a imenovao je Ivana Bartulovića članom Uprave za ljudske resurse, na razdoblje od tri godine s početkom od 1. ožujka 2019.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista