Pozdrav dekana - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Pozdrav dekana

Dekan ZSEMa dr.sc. Mato Njavro
Dekan ZSEMa dr.sc. Mato Njavro

Dragi posjetitelji,

dobrodošli na internetske stranice Zagrebačke škole ekonomije i managementa, prve AACSB akreditirane hrvatske poslovne škole  i najbolje hrvatske poslovne škole po rangiranju Eduniversala. Na našim stranicama možete saznati sve o našim programima, o svim pogodnostima studiranja na ZŠEM-u, svim uslugama koje nudimo te o nastavnom i nenastavnom kadru. Isto tako, ako imate ikakvih pitanja, preko ove stranice možete kontaktirati naše ljubazno osoblje koje vam uvijek stoji na raspolaganju. U proteklih sedamnaest godina, na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa diplomiralo je više od 2.400 studenata, koji sada rade u najvećim i najcjenjenijim tvrtkama i institucijama kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Čak 94% naših studenata pronalazi zaposlenje tijekom studija i do godine dana po diplomiranju i to zahvaljujući djelovanju našeg Career centra, koji aktivno pomaže studentima pri pronalaženju zaposlenja. Zagrebačka škola ekonomije i managementa je međunarodno orijentirana škola. S potpisanim ugovorima suradnje s više od stotinu svjetskih poslovnih škola i ekonomskih fakulteta, naši studenti imaju mogućnost odlaska na studijsku razmjenu na svaki kontinent i to bez plaćanja dodatne školarine. Ponosni smo što 17% naših studenata koristi ovu mogućnost koja im uvelike koristi u daljnjem obrazovanju kao i u pronalaženju zaposlenja. ZŠEM svake godine ugošćuje sve veći broj međunarodnih studenata, a od osnutka do danas na ZŠEM-u je studiralo više od tisuću stranih studenata sa 51 sveučilišta diljem svijeta.

ZŠEM aktivno radi na povezivanju svih svojih dionika uključujući studente, alumne, roditelje, nastavnike i poslovnu zajednicu kroz organizaciju društvenih događanja poput ZŠEM bala i konferencija. Potičemo suradnju s neprofitnim organizacijama, volontiranje studenata i nastavnika te uključivanje u društvene aktivnosti i projekte društvene odgovornosti.

Ako ste u potrazi za jedinstvenim obrazovnim iskustvom, kojim ćete steći znanje i vještine koje su potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa je idealan odabir. Uz male studentske grupe i uz veliku akademsku i administrativnu podršku, možemo jamčiti osobni i suvremeni pristup obrazovanju svakom našem studentu. Pozivam vas da krenete u virtualnu šetnju našom internetskom stranicom na kojoj ćete zasigurno naći sve potrebne informacije kako biste započeli svjetsku karijeru na najboljoj poslovnoj školi u Hrvatskoj.

Srdačno,

Dr. sc. Mato Njavro

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista