Vodeća poslovna škola u Hrvatskoj.

Vrati se natrag
150 Više od 150 vrhunskih predavača
2800 Studenata diplomiralo je na ZŠEM-u
94% ZŠEM-ovaca prvi posao pronalazi kroz godinu dana po zavšetku studija

Što kažu studenti o ZŠEM-u?

Ana Marija Bilić

Dolazim iz BiH i odabrala sam studirati na ZŠEM-u jer sam tu prepoznala najbolje programe obrazovanja na nasim prostorima. Na studiju sam se susrela s pozitivnim situacijama i iskustvima koje nitko od mojih vrsnjaka jos nije na drugim fakultetima.
Pročitaj više...

Kristina Đikić

Studentska razmjena u Lisabonu zasigurno je jedan dio zivota koji cu zauvijek pamtiti. Svaki dan donosi nesto novo, neocekivano i svaki dan je izazov. Upoznala sam mnogo ljudi iz razlicitih zemalja, medu kojima sam stekla prave prijatelje. Takoder, na razmjeni usavrsavam znanje stranih jezika, a time upoznajem i druge kulture, razmisljanja te nacin zivota. Putovanja su isto tako jedan dio moje razmjene, koja me naucila osamostaliti se. Njima istrazujem nepoznato, kako u drugim zemljama tako i u sebi. Naravno, studentska razmjena je jos uvijek studentska, te ona zahtijeva ucenje i polaganje ispita na stranom jeziku, no uz dobru organizaciju sve se stigne! :) Vrijeme na razmjeni leti tako da svaki dan nastojim iskoristiti s puno smijeha, pozitive i dobre zabave. Sve to cini jedno nezaboravno iskustvo za koje smatram da bi svatko trebao dozivjeti.
Pročitaj više...

Diana Pantović

Završila sam srednju Ekonomsku školu u Dubrovniku. Već kroz svoje srednjoškolsko obrazovanje velik interes pokazala sam za marketingom i poduzetništvom. Kada je došlo vrijeme izbora fakulteta imala sam nekoliko opcija ali zahvaljujući svojim poznanicima koji su nakon završenog ZŠEM-a imali samo pozitivne komentare i iskustva, odlučila sam se upravo za ZŠEM. Kroz studij ekonomije i managementa kao i kroz biranje izbornih predmeta u potpunosti realiziram svoje ciljeve u području marketinga zahvaljujući vrhunskim predavačima, koji uz to što su eksperti u svojim područjima također djeluju i motivirajuće na studente. Iako sam relativno na početku svog studija, već sam se na prvoj godini uključila u neke od studentskih udruga koje nam se nude kao što su Marketinški klub ideja i IT klub, te sudjelovala na zanimljivim i motivirajućim predavanjima gostujućih predavača ali i predstavnika velikih hrvatskih tvrtki poput Podravke. Na drugoj godini svog studija dobila sam posao u odjelu Marketinga ZŠEM-a zahvaljujući kojem razvijam svoje prezentacijske, komunikacijske i organizacijske vještine te dobivam kvalitetna znanja o marketingu i promociji. U daljnjem studiranju postoje mnoge mogućnosti koje planiram iskoristiti kao što su međunarodna razmjena i inozemna studentska praksa.
Pročitaj više...

Niko Čače

Student sam druge godine ZŠEM-a. Završio sam Prvu sušačku hrvatsku gimnaziju u Rijeci te sam se za ZŠEM zaintrigirao nakon prezentacije u svojoj školi. Pri odabiru daljnjeg obrazovanja tražio sam nešto što će mi pružiti najviše mogućnosti tijekom i pri završetku studija. Daljnjim istraživanjem, u razgovoru sa roditeljima odlučio sam se kako je ZŠEM pravi odabir za mene. Već na prvoj godini sam se uključio u organizaciju Studentske konferencije Managementa informacijskih sustava, potom prije početka druge sam se prijavio za SPOT mentora kako bi pomogao brucošima da se upoznaju sa fakultetom ali i samim gradom Zagrebom. U isto vrijeme sam se zaposlio u odjelu Marketinga ZŠEM-a te danas rado odlazim u škole kako bi vas upoznao ZŠEM-om. Osim izvannastavnih aktivnosti koje mi se nude, veselim se skorašnjem odlasku na razmjenu i studiranju u inozemstvu.
Pročitaj više...

Karla Vučković

Studij ekonomije i managementa na engleskom jeziku pruža mi priliku da slušam predavanja izvrsnih predavača, u malim grupama, u međunarodnom okruženju. Uz to pruža mi se prilika upoznati druge kulture i običaje i steći nova prijateljstva diljem svijeta.
Pročitaj više...

Martina Jergović

Prilikom odabira studija tražila sam najbolju poslovnu školu u Hrvatskoj. Uvjerila sam se u to zbog rada u malim grupama i dobivenog znanja koje nam prenose vrhunski predavači. Uz to imamo i mogućnost odlaska na međunarodnu razmjenu na neka od partnerskih sveučilišta diljem svijeta, te stjecanja radnog iskustva kroz stručne prakse.
Pročitaj više...

Karla Kralj

Završila sam opću gimnaziju i odlučila sam upisati ZŠEM iz niz razloga. Mojim roditeljima i meni bilo je bitno da steknem potrebno znanje, vještine i praksu koje će mi kasnije pomoći. Imala sam nekoliko opcija, ali istražujući i razgovarajući s nekim poznanicima koji su bili upoznati sa ZŠEM-om zaključili smo kako je ZŠEM najbolja opcija za razvijanje svakog pojedinca koji želi uspjeti. Na drugoj godini studija uključila sam se u razne aktivnosti na faksu. Na samom početku prijavila sam se za mentora kako bi pomogla studentima koji nisu iz Zagreba da se što bolje snađu na fakultetu, ali i izvan njega. Zatim sam se uključila u organizaciju Student Future Day-a (dan karijere kada dolaze razne firme na naš fakultet gdje se studenti upoznaju s poslodavcima i mogu dobiti željenu praksu) pomoću kojeg sam dobila svoj prvi studentski posao u uredu diplomske škole na ZŠEM-u. Nakon ureda Diplomske škole, dobila sam posao u odjelu Marketinga ZŠEM-a, a paralelno sam bila uključena u NEXT, prvu konzultantsku udrugu u Hrvatskoj. Osim praksa, sudjelovala sam na raznim natjecanjima i projektima, jedan od projekata bio je za Lorel na kojem sam sa svojim tim ostvarila odlične rezultate. Znanja koja sam stekla na praksama, projektima i u nastavi otvorila su mi razna vrata u poslovnoj zajednici. Trenutno sam apsolventica i već imam nekoliko ponuda za posao.
Pročitaj više...

Mario Mrkša

Završio sam Prvu ekonomsku školu u Zagrebu i odlučio nastaviti istim ekonomskim stopama. Upisao sam ZŠEM jer mi se to činila kao najbolja opcija za mene, a preporučio mi ga je stariji brat koji je u to vrijeme isto studirao na ZŠEM-u. Da se njemu isplatilo studiranje na ZŠEM-u govori činjenica da je sada na diplomskom studiju u Londonu u jednoj od najboljih poslovnih škola na svijetu, a i ja planiram sličnim stopama. Već na drugoj godini sam iskoristio čari studiranja na ZŠEM-u otišavši u Madrid u trećem semestru. Razmjenu bih apsolutno svima preporučio ako imaju tu mogućnost. Jer ono iskustvo koje se tamo dobije nije samo u edukacijskom pogledu već i u životnom. Pri povratku u Madrid sam počeo raditi u marketinškom odjelu same škole, a razlog odabira je odlična atmosfera i prilika za putovanjem diljem Hrvatske gdje imam priliku predstavljati svoju školu. Moje sljedeće ambicije su otići na još jednu razmjenu, ovoga puta izvan Europe. Još uvijek sam u fazi razmišljanja, ali trenutni favorit mi je Singapur. No, što god da odaberem znam da neću požaliti!
Pročitaj više...

Prva i jedina AACSB akreditacija u Hrvatskoj

Najbolja poslovna škola u Hrvatskoj

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista