O studiju - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

O studiju

Preddiplomski studij ekonomije i managementa, vođen od strane najboljih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka, daje temelje za uspješnu karijeru.

Kroz četverogodišnji program studenti slušaju kolegije iz područja ekonomije, managementa, marketinga, računovodstva, financija, turizma te izbornih kolegija koji su izabrani prema osobnim preferencijama studenta.

Studenti tijekom studija imaju priliku naučiti kako se prilagoditi u globalnom poslovnom svijetu, steći komunikacijske vještine kroz interaktivne zadatke, projekte i posjete tvrtkama.

Studenti rade u malim grupama, slušaju predavanja najboljih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, što im ujedno pruža visoku kvalitetu obrazovanja.

Studenti preddiplomskog studija imaju na raspolaganju sve resurse i servise ZŠEM-a, od korištenja knjižnice, računalnih učionica i online baza podataka, do međunarodne razmjene i usluga Career centra. Studentima ovog programa literatura je dostupna  u školskoj knjižnici te je primaju na kućnu adresu na početku svake studijske godine. Provjerite što sve uključuje školarina.

Više o ciljevima, kompetencijama te ishodima učenja studija možete pročitati ovdje.

Studij se održava na hrvatskom i na engleskom jeziku.

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista