Studij poslovnog prava i ekonomije - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Vodeća poslovna škola u Hrvatskoj.

Vrati se natrag
150 Više od 150 vrhunskih predavača
2.400 Studenata diplomiralo je na ZŠEM-u
94% ZŠEM-ovaca prvi posao pronalazi kroz godinu dana po zavšetku studija

Što kažu studenti o ZŠEM-u?

Katarina Gashi

Ja sam Katarina Gashi, druga sam godina Poslovnog prava i ekonomije. Osnovnoškolsko obrazovanje stekla sam u malom mjestu Kistanju kraj Knina. Kako su apetiti rasli tako je i moja želja za školovanjem, pa sam srednju ekonomsku školu završila u Zadru, gradu predivne povijesti, a nadam se i budućnosti. Kao što vidite uvijek sam bila uz more i dolazak u metropolu je za mene bio jako veliki korak. ZSEM je upravo bio razlog da se kompletno odvojim od svojih prijatelja, obitelji​, ma svega što sam do te dobi imala. Danas na ZŠEM-u gdje sam upoznala predivne mentore koji su me iz dana u dan iz semestra u semestar vodili naprijed, vidim kompletno svoju budućnost. Pri odabiru smjera vodila sam se onime što već znam (ekonomija) i želim usavršiti, ali i onime što mi je potpuno bilo strano (poslovno pravo), a na tržištu od velike koristi.
Pročitaj više...

David Pranjić

Nakon završetka srednje škole nisam bio u potpunosti siguran koji bih fakultet upisao i čime bih se u životu zaista bavio, međutim pravo i ekonomiju oduvijek sam smatrao kao iznimno zanimljiva i široka područja za rad i napredovanje. Prije odabira fakulteta čuo sam brojne uspješne priče i izvrsne reference Zagrebačke škole ekonomije i managementa te sam nakon istraživanja i detaljnog razmatranja svih opcija odlučio izabrati njihov preddiplomski studij poslovnog prava i ekonomije, a sada sam već treća godina i zadovoljan sam svojim odabirom. Kroz taj multidisciplinarni studij, uz profesore koji su eminentni stručnjaci za područja prava, ekonomije i drugih društvenih znanosti te razne dodatne aktivnosti i case studyje, puno lakše svladavam opsežnu teoriju i pronalazim put primjene tog znanja u praksi. Također, na ZŠEM-u sam već na drugoj godini dobio priliku steći radno iskustvo radeći u odjelu marketinga i kao demonstrator iz engleskog jezika. Smatram da ZŠEM ima veliku ulogu u mojem poslovnom, ali i u društvenom životu jer uz sve djelatnike i osobe zadužene za pomoć studentima u njihovom uspjehu, upoznao sam ambiciozne i vrlo različite ljude iz raznih dijelova svijeta s kojima nerijetko pričam i planiram nove poslovne i društvene pothvate.
Pročitaj više...

Janko Brlečić

Smjer poslovnog prava i ekonomije odličan je izbor jer spaja dva vrlo dinamična i zanimljiva područja. S obzirom na to da se u današnjem poslovnom svijetu sve vise traže interdisciplinarne vještine i znanja smatram da je odabir studija poslovnog prava i ekonomije izvrstan izbor za mene.
Pročitaj više...

U 5% najboljih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM među 200 najboljih u svijetu, među 60 najboljih u Europi

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista